מתכונים

מה נטורופתית אוכלת? נבטים ודוחן? עשב טרי קצור ומיץ מלפפון בר?
אני אוהבת אוכל. אפילו קצת נהנתנית. חשוב לי שהאוכל יהיה טעים, יריח טוב, יראה ממש טוב, הטעמים יהיו מאוזנים וכשאני אכניס אותו לפה אני ארגיש: וואו. היה שווה. אם בלוטות הטעם שלי לא מתענגות, אני לא טורחת. עם זאת, אני ע ס ו ק ה. בין הילדים לקליניקה ליוגה... אני לא יכולה לשבת שעות במטבח. וכשבאים להפגיש את כל התנאים המקדימים האלה עם אוכל שיהיה לא רק מזון לנשמה והנאה רגעית בפה, אלא יהיה נעים בבטן, יזין את הגוף ויחזק אותו- אני מגיעה למתכונים שלי. מתכונים שעמלתי עליהם ושיכללתי וזרקתי וניסיתי שוב... עד שהגעתי למשהו שאני אוהבת. שהילדים שלי אוהבים. אני מביאה לכם באהבה את המתכונים הבריאים שלי, ומקווה שתהנו כמוני.