סלמון צלוי מהיר

סלמון צלוי מהיר

סלמון צלוי עסיסי בכלום עבודה, שלוקח כשבע דקות להכין (מההתחלה ועד שהוא בצלחת!) הוא אחד מהרעיונות האהובים עלי לארוחת צהריים בריאה ומהירה במינימום זמן. הוא גם טעים ולגמרי נכנס בקטגוריה של אוכל בריא לקחת לעבודה. תוסיפו לו ירקות צלויים או ירקות קריספיים מאודים, או קינואה, ויש לכם ארוחה טעימה ובריאה. 

רכיבים: 

נתח סלמון טרי (או קפוא מופשר)
שמן זית 
מלח - רצוי אטלנטי גס
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה: 

1. שוטפים את הסלמון, מניחים מעל מסננת או מייבשים בנייר נצמד. 
2. מניחים בקערה עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.
3. מחממים מחבת נון סטיק עם תחתית כבדה. אין צורך בשמן. 
4. מניחים נתח סלמון על המחבת, וכעבור שתיים -שלוש דקות הופכים לצד השני לשתי דקות נוספות. אם אוהבים שהוא עשוי יותר, מחכים שהוא יתחיל להלבין מהצדדים, ורק אז הופכים לצד השני.
זהירות מצליית יתר שתייבש את הדג. 
 

תגיות ראשיות: 

הוסף תגובה חדשה