אנטיפסטי לתינוקות

מתכון טבעוני

מתכון קליל ומהיר, שהורג שתי ציפורים במכה: גם ארוחת ערב לגדולים, גם ארוחה מזינה לאפרוחים שמתחילים לאכול מוצקים. מתאים לתינוקות מגיל שישה חודשים. 

רכיבים: 
 

בטטה
דלורית
קישואים
גזר
דלעת
דלעת ערמונים
תפוח אדמה
שמן זית- לא חובה.

 
 
אופן הכנה: 
 
 
פורסים את הירקות לפרוסות ומסדרים בתבנית שטוחה. אופים בתנור עד להשחמה קלה ויצירת ניחוח נפלא. לאחר האפיה ניתן למרוח מעט שמן זית על הירקות.

 

הכנתם? צלמו ותייגו :)

הוסף תגובה חדשה

תגובות

ענבל שלום,
אני משתמשת בהרבה מתכונים שלך והם נהדרים!
יש לי תנוק בן 7.5 חודשים שבעיקר יונק ואוכל מוצק כחודש אבל בעיקר פירות אפויים טחונים עם שקדייה ומסרב לאכול מרק לצערי... גם הכנתי לו מספר פעמים דייסת קוואקר...
האם בשלב זה אני יכולה להכין לו אנטיפסטי? הוא לא יכול להיחנק מזה כי זה לא טחון? כמה דקות צריך לאפות בכדי שזה יהיה רך מספיק?
אשמח לעוד רעיונות בריאים לתינוקות...
תודה,
דינה