צליאק

לפני שנים גילינו כי אחי הצעיר סובל מצליאק. לאחר ההלם הראשוני, הבנו כי המוצרים ללא גלוטן הנמכרים בחנויות אינם טעימים בדרך כלל, ויקרים מאוד. כחובבת אפיה, מיד נזעקתי להכין לחמים, לחמניות, עוגות ומאפים ללא גלוטן. המשכתי כל הזמן לפתח ולשדרג את המאפים, תוך נסיון להפכם לבריאים יחסית- כל מי שאופה ללא גלוטן, יודע שהקמח נטול הגלוטן עשוי מעמילן ריק והמתכונים מכילים המון גבינות וביצים. 
לאנשים, ובעיקר לילדים הסובלים מצליאק יש סכנה של תזונה ג'אנקית ונטולת ערכים תזונתיים, בגלל שאין את הלחם ה'ממלא' ויש להיזהר מכך.

כאשר מגיעים אלי אנשים הסובלים מצליאק (חדשים וותיקים) אני מלמדת אותם כיצד ניתן ליצור שיגרה יומיומית בריאה ונכונה גם עם צליאק. אני מסייעת בבניית תפריט בריא ומאוזן נטול גלוטן, הדרכה באשר למותר ואסור, והחשוב מכל- מלמדת את העקרונות לתזונה נכונה ובריאה ללא גלוטן. 
באתר תוכלו למצוא מדור שלם של מתכונים בריאים ללא גלוטן.

הרחבת הדעת בנושא

פיצה ללא גלוטן
כל הילדים והמבוגרים שיש להם צליאק, מחפשים מתכון לפיצה ללא גלוטן- אבל לא מוצאים מתכון מוצלח שיש לו טעם כמו לפיצה 'אמיתית'. אז אני גאה להציג מתכון משופר ומשודרג עם טעם פשוט מדהים!
סידן ומוצרי חלב
בואו תזרקו רגע, מאיפה מקבלים סידן? מתערבת ש- 9 מתוך 10 יגידו: מוצרי חלב. וזה לא סתם- יש תעשיה שלמה שרוצה שתחשבו ככה. פרסומות על שלושה מוצרי חלב ביום שחיוניים לבריאותכם לא באמת באה כדי לעזור לכם להיות בריאים יותר. כנסו כנסו...
עוגת תפוזים מקמח כוסמין
עוגה מעולה שתמיד מצליחה, ולא צריך אפילו ללכלך את המיקסר- ערבוב קליל בכף ולתנור.