תוספי תזונה

לעתים בקליניקה נגלה כי יש צורך בנטילת תוספי תזונה, כמו ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן ועוד. יתכן כי יש חסרים תזונתיים שהתגלו בבדיקות המעבדה, או על פי סימנים קליניים אצל המטופל. מדע תוספי התזונה הוא מערבי ומחקרי, והוכח כיעיל כשהשימוש בו נכון.

אני אינני ממהרת להורות על נטילת תוספים ומנסה, בהתאם לצרכי ולאורח החיים של המטופל, למלא את הדרוש בתזונה נכונה. לעתים אין בכך די, ולמשך תקופה מסוימת אמליץ למטופל לצרוך תוסף טבעי כלשהו עד למילוי החסר.
חשוב לדעת, שאין לצרוך תוספים ללא יעוץ מקצועי של נטורופת או תזונאי טבעי, בעיקר הדבר מהותי לנשים הרות ומניקות ולילדים.

הרחבת הדעת בנושא

נשירת שיער
נשירת שיער היא בעיה מציקה שפוגעת בנשים ואנשים רבים בעונות מעבר, כתוצאה ממתח, אחרי לידה וכתוצאה מחסרים תזונתיים. במאמר נוכל לגלות מהם הגורמים לנשירת שיער, וכיצד ניתן לטפל בנשירה ולמנוע אותה.
סלט מאש פיקנטי
סלט חם או קר שיכול להפוך במחי יד לממרח מעולה שמזכיר קצת חומוס. לתינוקות מתאים כממרח מגיל 8 חודשים.
פיצה ללא גלוטן
כל הילדים והמבוגרים שיש להם צליאק, מחפשים מתכון לפיצה ללא גלוטן- אבל לא מוצאים מתכון מוצלח שיש לו טעם כמו לפיצה 'אמיתית'. אז אני גאה להציג מתכון משופר ומשודרג עם טעם פשוט מדהים!