אם שף צרפתי ישמע שהגדרתי את המתכון שלי כרטטוי הוא בטח יתעלף. המתכון המקורי לרטטוי הוא בטיגון. אני הולכת על הגירסה השפויה שלי, בה יש רק לחתוך את הירקות ולזרוק לסיר. וכמובן, ללא טיגון. מתאים גם לתינוקות, אם נמנעים מחצילים.
שיני שום קלופות
פטרוזיליה
לא חובה: עשבי תיבול כמו אורגנו, זעתר, בזיליקום, טימין
לא חובה: מלח ופלפל גס
1. חותכים את הירקות לחתיכות גדולות ופחות או יותר שוות בגודלן.
2. מניחים בסיר את הירקות בשכבות וביניהם מפזרים שיני שום שלמות, עשבי תיבול ותיבול.
3. מבשלים על אש נמוכה עם מכסה כארבעים דקות עד שעה, תלוי בסוג ובכמות הירקות.
4. אם יש הרבה נוזלים נסיים את הבישול עם מכסה פתוח לעשר דקות
5. אוכלים חם או קר, לבד, כתוספת לאורז / קינואה, בכריך, או משדרגים חביתה בשניה: פשוט מוסיפים למחבת מעט מהירקות יחד עם הביצה ומבשלים מספר דקות עד שהחביתה מוכנה.
הוסף תגובה חדשה
תגובות
אניה -
יופי של אתר המתכונים מצוינים
ניכר שאת עושה הכל באהבה
אנונימי -