פשטידה בשלוש דקות

פשטידה בשלוש דקות

הילד רעב? חזרתם מהעבודה ואין כלום בבית? צריכים להתארח ושכחתם להכין משהו? שיא המהירות, ממה שיש במקרר.

רכיבים: 
 

כוס ירק (ברוקולי, כרובית, פטריות, ובטטה, תרד, קישוא, וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם)

גביע גבינת עיזים/כבשים/ או יוגורט לא נוזלי

3 ביצים

מלח ותבלינים (אופציות: פלפל שחור, אגוז מוסקט, פפריקה מתוקה או חריפה, צ'ילי, כורכום..)

 

 

אופן הכנה: 
 


1. חותכים את הירקות לחתיכות ונפטרים מנוזלים עודפים.

2. מערבבים את כל החמרים ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות עד ליציבות והזהבת הפשטידה.

 

 

תגיות ראשיות: 
הכנתם? צלמו ותייגו :)

הוסף תגובה חדשה

תגובות

מתכון מעולה, עשיתי עם בטטה כרובית...הכנה של 2 דקות ויצא מדהים. הייתי בהתחלה ספקנית לגביו כי ללא קמח אבל אפילו לא מורגש החסרון.
טעים טעים טעים!!!

למה הכוונה כוס ירק? צריך לגרד את הירק? למשל בטטה.. תודה!!
אם מדובר בירק כמו בטטה, קישוא- לגרד. אם מדובר בכרובית, ברוקולי וכו' - חתוכים או מופרדים לתפרחות.
כוס ירקות מבושלים או לא מבושלים?
טריים כמובן (-: זו פשטידה מהירה
כמה קמח להוסיף במקום מוצרי החלב תודה
אפשר להוציא את מוצרי החלב, ואז יש לקצוץ את הירקות דק יותר, ולהוסיף קמח (חיטה מלאה, כוסמין, שיפון, קמח אורז מלא וכו') או שיבולת שועל דקה.

כמה קמח צריך להוסיף במקום מוצרי החלב?