כשנמאס מארוחת הערב הרגילה, כשבאים אורחים בהפתעה, או סתם כשבא לגוון, אפשר להכין משהו שבין חביתה/ביצת עין לבין פשטידה- פשוט זורקים לתבנית כמה דברים שיש במקרר ובמפתיע נוצר מעדן. צרפו אליו סלט ויש לכם ארוחה נהדרת עם מינימום השקעה.
רכיבים:
ביצים לפי מספר הסועדים
גבינה קשה - רצוי מעיזים או כבשים (אפשר גם קשקבל, מוצרלה וכו') או טופו מגורד במגרדת גסה (בקנדידה נקפיד על גבינת עזים רכה לא מיושנת- טריה בלבד)
מעט שמן זית איכותי
עשבי תיבול- פטרוזיליה, כוסברה, טימין, אורגנו, וכו' כיד הדמיון הטובה
שום כתוש
פלפל ומלח גרוסים גס
אופן הכנה:
1. משמנים תבנית קטנה אישית במעט שמן, שוברים ביצה לתוך התבנית ומעליה מפזרים את הגבינות, עשבי התיבול, השום והתבלינים. לא מערבבים.
2. מכניסים לתנור לעשר דקות בחום 220 מעלות.
הכנתם? צלמו ותייגו :)
הוסף תגובה חדשה