צליאק

לפני שנים גילינו כי אחי הצעיר סובל מצליאק. לאחר ההלם הראשוני, הבנו כי המוצרים ללא גלוטן הנמכרים בחנויות אינם טעימים בדרך כלל, ויקרים מאוד. כחובבת אפיה, מיד נזעקתי להכין לחמים, לחמניות, עוגות ומאפים ללא גלוטן. המשכתי כל הזמן לפתח ולשדרג את המאפים, תוך נסיון להפכם לבריאים יחסית- כל מי שאופה ללא גלוטן, יודע שהקמח נטול הגלוטן עשוי מעמילן ריק והמתכונים מכילים המון גבינות וביצים. 
לאנשים, ובעיקר לילדים הסובלים מצליאק יש סכנה של תזונה ג'אנקית ונטולת ערכים תזונתיים, בגלל שאין את הלחם ה'ממלא' ויש להיזהר מכך.

כאשר מגיעים אלי אנשים הסובלים מצליאק (חדשים וותיקים) אני מלמדת אותם כיצד ניתן ליצור שיגרה יומיומית בריאה ונכונה גם עם צליאק. אני מסייעת בבניית תפריט בריא ומאוזן נטול גלוטן, הדרכה באשר למותר ואסור, והחשוב מכל- מלמדת את העקרונות לתזונה נכונה ובריאה ללא גלוטן. 
באתר תוכלו למצוא מדור שלם של מתכונים בריאים ללא גלוטן.

הרחבת הדעת בנושא

אלרגיות אבחנה וטיפול טבעי
על האבחון לאלרגיות ועל הטיפול בהן ברפואה הטבעית, הן ברמה הפיסית והן ברמה הרגשית
חלב אורז
חלב האורז הזה הוא טעים כמו שמעולם לא חשבתם שחלב אורז יכול להיות. תשכחו מהנוזל הדלוח שקונים בבית הטבע. החלב הזה עשיר, במרקם קרמי, בריא וטעים בפני עצמו.
מתכון קליל ומהיר, שהורג שתי ציפורים במכה: גם ארוחת ערב לגדולים, גם ארוחה מזינה לאפרוחים שמתחילים לאכול מוצקים. מתאים לתינוקות מגיל שישה חודשים.