כולם ישאלו איך עשיתם, ומה עשיתם, אבל האמת היא שזה פשוט הדלעת, דלעת ערמונים היא פשוט טעימה as is, וכל מה שאתם עושים זה לאפות אותה.
מה עושים עם דלעת ערמונים? שוטפים, פורסים לשתיים ואופים.
דלעת ערמונים
מייפל אמיתי
מלח אטלנטי גס
שמן זית עדין
1. חותכים את הדלעת לשתיים. מסירים את הגרעינים.
2. מברישים בשמן זית. הקפידו להשתמש באחד עדין כדי שהטעם שלו לא ישתלט. מזליפים מעט מייפל על הדלעת, לטעמי מקסימום כפית מספיקה לכל חצי דלעת. מפזרים מלח אטלנטי גס.
3. לא מתפתים להוסיף לזה כלום. באמת. כל המוסיף גורע במקרה הזה.
4. אופים בתנור על תבנית עם נייר אפיה בחום של 180 מעלות צלזיוס, כשהחלק של הקליפה כלפי מטה, כחצי שעה- עד חמישים דקות, תלוי בכמות הדלעת ששמתם ובגודלה. הדלעת מוכנה כשמזלג ננעץ בה בקלות ומלמעלה היא שזופה ומקורמלת.
5. מגישים על מגש או צלחות לבנות לאפקט רושם מושלם.
הוסף תגובה חדשה