כוסמת עם פלפל אנגלי ובצל

מתכון טבעוני
כוסמת לפני הבישול
כוסמת זה פיכסה! ככה אני חשבתי במשך שנים ארוכות, הרבה אל תוך היותי נטורופתית. ניסיתי כמה פעמים להכין, וקיבלתי בחילה רק מלראות את זה. עד שטעמתי את המתכון של אבי, שתכף אדבר עליו. הכוסמת היתה טעימה, עשירה בטעמים, אגוזית ופשוט מעולה.  
אז איך הגעתי למתכון?
המתכון נולד מקורס תזונה טבעית שאני מלמדת במכללת ספיר- בכל שיעור אני מאתגרת את הסטודנטים שלי להביא מטעמים לכיתה, ובכל פעם אני בוחרת מתכון מנצח. המתכון המנצח של הקורס הוא מתכון של סטודנט שעוד יצמח להיות נטורופת נהדר, אבי לוסקי.
 

 

רכיבים: 
 
2 כוסות כוסמת חומה
2.5 כוסות מים
מלח 
1/4 כפית פלפל אנגלי


2 בצלים בינוניים קצוצים

מעט שמן זית איכותי

 

 

אופן הכנה: 
 
ההכנה:
מבשלים את כל הרכיבים פרט לבצל בסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.  

מבשלים עד לספיגת כל המים (כ- 15 דקות). מכבים ומשאירים מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
במקביל קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית  עד להשחמה. 

מעבירים את הבצל לכוסמת, מערבבים ומגישים.
 

 

 

 

תגיות ראשיות: 

הוסף תגובה חדשה

תגובות