אומלט בתנור של הרוזנת היחפה

ביצי חופש אורגניות

כשנמאס מארוחת הערב הרגילה, כשבאים אורחים בהפתעה, או סתם כשבא לגוון, אפשר להכין משהו שבין חביתה/ביצת עין לבין פשטידה- פשוט זורקים לתבנית כמה דברים שיש במקרר ובמפתיע נוצר מעדן. צרפו אליו סלט ויש לכם ארוחה נהדרת עם מינימום השקעה. 

רכיבים: 
ביצים לפי מספר הסועדים

גבינה קשה - רצוי מעיזים או כבשים (אפשר גם קשקבל, מוצרלה וכו') או טופו מגורד במגרדת גסה (בקנדידה נקפיד על גבינת עזים רכה לא מיושנת- טריה בלבד)
מעט שמן זית איכותי
עשבי תיבול- פטרוזיליה, כוסברה, טימין, אורגנו, וכו' כיד הדמיון הטובה
שום כתוש
פלפל ומלח גרוסים גס

 
אופן הכנה: 
 1. משמנים תבנית קטנה אישית במעט שמן, שוברים ביצה לתוך התבנית ומעליה מפזרים את הגבינות, עשבי התיבול, השום והתבלינים. לא מערבבים.

2. מכניסים לתנור לעשר דקות בחום 220 מעלות.

 

 

תגיות ראשיות: 

הוסף תגובה חדשה